Wanneer een outdoor tafeltennistafel?

Als u van plan bent detennistafel buiten te gebruiken of buiten te willen opslaan, raden wij een outdoor tafeltennistafel aan. Ook wanneer u hem onder een overkapping of in een schuur wilt plaatsen is de beste keuze een outdoor model. Doordat het product duurzame onderdelen bevat, kunnen deze ook goed gebruikt worden in de wat vochtige ruimtes. Het materiaal wat verwerkt is in deze producten, kan alle weersomstandigheden hebben. Door de stevigere, weerbestendige en robuuste materialen die hierin zijn verwerkt, is de outdoor pingpongtafel wel een stukje duurder dan de indoor variant van dezelfde kwaliteit. De outdoor tafeltennis tafels kunnen het gehele jaar buiten staan, de levensduur van het apparaat zal echter wel verlengd worden, wanneer gebruik wordt gemaakt van een goed passende afdekhoes. Ook in de winter, tijdens regen en vorst, kunnen de outdoor tafeltennistafels buiten blijven staan. Wilt u de pingpong toch in een vochtvrije schuur of binnen zetten? Dan kunt u beter kiezen voor een indoor tafeltennis tafel. Een indoor tafeltennistafel kan wel buiten gebruikt worden. Dit kan echter alleen wanneer het prachtig weer is. Een tafel voor binnen kan vanwege de dauw ook geen nacht buiten blijven staan, een afdekhoes zal dit probleem ook niet kunnen verhelpen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

33-64 van 72

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

33-64 van 72

De verschillende kwaliteiten outdoor tafeltennistafels

Door de diverse merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen bieden wij een zeer uitgebreide keuze en verschillende kwaliteiten. Alle merken hebben modellen in verschillende kwaliteitsklasse waardoor wij voor ieders wens en budget een passende outdoor tafeltennis tafel kunnen leveren. Wanneer er alleen af en toe gebruik gemaakt zal worden van een pingpongtafel, kan er gebruik gemaakt worden van een hobbytafel tot 3 sterren. De praktijk wijst echter uit, wanneer er een tafeltennistafel aanwezig is, deze toch vaker zal worden gebruikt als aanvankelijk wordt gedacht en kunt u dus beter kiezen voor een iets hoger kwaliteit van 4 tot 7 sterren. Deze modellen hebben een dikker speelblad en een steviger onderstel. Hierdoor zijn kunnen ze beter tegen intensief spelen. De hoogste kwaliteit vindt u vanaf 7 sterren. Deze zijn ook inzetbaar op scholen, campings of kantines. Door het zware onderstel en het dikke speelblad zijn deze “hufter proof” en kunnen dus tegen zeer intensief gebruik. Wilt u toch een onverwoestbare outdoor tafeltennis tafel? Kies dan voor de Heblad betonnen tafeltennis tafels.

Nu de juiste keuze maken

De merken die wij voeren zijn Buffalo, Cornilleau, Heemskerk, Heblad en Sponeta. Hiermee hebben wij een ruim aanbod in verschillende kwaliteiten. Maar daarnaast hebben wij ook verschillende kleuren outdoor tafeltennis tafels. Hierboven kunt u een keuze maken. Vervolgens kiest u de gewenste kwaliteit die bij uw wensen en budget past. U kunt er bij de keuze van een outdoor tafeltennistafel ook op letten of u wilt dat deze inklapbaar is en of deze verrijdbaar is doormiddel van wieltjes.Wilt u toch nog wat advies dan staan onze specialisten voor u klaar.