Een tafeltennistafel voor iedereen

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod tafeltennistafels. Tafeltennis is voor bijna iedereen leuk. Door het spel wordt de ooghand-coördinatie getraind waardoor het niet alleen heel erg leuk is maar ook goed voor de motorische ontwikkeling. Het spel kan bij de meeste tafeltennistafels door een persoon bespeeld worden door hem op te klappen. Wanneer u dit wilt let er dan bij de aanschaf op dat het mogelijk is om  Met zijn tweeën kan het natuurlijk altijd en met elke tafeltennistafel. Maar rond de tafel is ook een erg leuk spel die met zoveel man gespeeld kan worden als u wilt. Let hierbij dan wel op het netje dat eventueel niet teveel uitsteekt omdat deze door de enthousiasme er sneller afgelopen kan worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-20 van 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Buffalo Mini Tafeltennis tafel Deluxe blauw
  129,95
  119,99
 2. Cornilleau Mini Tafeltennis Tafel Hobby indoor
 3. Buffalo Tafeltennis tafel 75% Indoor blauw
  168,99
  158,99

  Normale prijs: € 168,99

  Tijdelijk voor € 158,99

  Leverbaar: voldoende
  Verwachte levertijd : 5 tot 10 werkdagen
  Leverbaar vanaf september
 4. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-52i Indoor Groen
 5. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-53i Indoor Blauw
 6. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Indoor groen
 7. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Indoor blauw
 8. Garlando Multiplay 12in1 tafel 4ft
 9. Cornilleau Tafeltennistafel Tecto indoor Blauw
 10. TopTable Multi Fun 16in1
  € 298,99
  Leverbaar: voldoende
  Verwachte levertijd : 5 tot 10 werkdagen
  ivm zomerstop levering vanaf ca.12 augustus
 11. Buffalo Tafeltennis tafel 75% Outdoor blauw
 12. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 1800 indoor Groen
 13. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 1800 indoor Blauw
 14. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-73i Indoor blauw
 15. Cornilleau Tafeltennistafel Tecto outdoor Blauw
 16. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor Blauw
 17. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor groen
 18. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 1800 outdoor Groen
 19. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 1800 outdoor Blauw
 20. Cornilleau Tafeltennis Tafel Sport 250 Indoor Blauw

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-20 van 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een binnen of een buiten tafeltennistafel?

Naast dat er op verschillende manieren gespeeld kan worden, is er natuurlijk ook een groot prijs en kwaliteitsverschil tussen onze tafeltennis tafels. De eerste keuze is of u hem binnen of buiten wilt gaan gebruiken. De meeste types zijn in een indoor of outdoor variant te verkrijgen. De outdoor tafeltennistafels zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Over het algemeen is de aanschaf prijs iets hoger doordat de materialen vocht- en weerbestendig zijn waardoor ze het hele jaar door buiten gebruikt en gestald  kunnen worden. We adviseren bij een buiten tafeltennistafel tijdens de stalling wel altijd een hoes voor extra bescherming. De indoor tafeltennis tafels kunnen niet tegen vocht en kunnen ook niet onder een afdakje geplaatst worden. Wanneer ze wel met vocht te maken krijgen kunnen er op het speelblad bubbels gaan ontstaan.

De verschillende kwaliteiten

Wanneer u gekozen heeft voor een binnen of een buiten tafeltennistafel, zit er natuurlijk nog verschil in kwaliteit. Er zijn verschillende punten die de kwaliteit en duurzaamheid bepalen. Over het algemeen geldt hoe dikker het speelblad hoe beter de bal op het speelveld stuitert en hoe leuker het spel. Ook zorgt een dikker speelveld voor hoger duurzaamheid. Het onderstel is van belang voor de stevigheid van de tafeltennistafel. Hoe zwaarder het onderstel, hoe steviger en duurzamer de tafel. De meeste modellen zijn ook opklapbaar. Let hierbij op hoe compact hij in te klappen is en of er eventueel wieltjes onder zitten om hem makkelijk te verplaatsen. Ook het aantal en kwaliteit van de wieltjes is een puntje van aandacht. Wilt u een pingpongtafel voor professionele of zakelijke inzet dan hebben wij daar ook een ruime keuze in. Alle types vanaf 7 sterren kunnen professioneel, zoals op campings of kantines worden ingezet. Hieronder kunt u een keuze maken tussen een van onze pingpongtafels. Uiteraard kunt u zich ook gemakkelijk verder navigeren door ons keuze menu te gebruiken. Hiermee wordt ons uitgebreide aanbod meer specifiek gemaakt voor uw wensen. Komt u er zelf toch niet uit? We helpen u graag op pad, of aan de slag eigenlijk!