Een robuuste betonnen tafeltennistafel kopen

De tafeltennistafel van beton is van zeer degelijke kwaliteit en geschikt voor permanente uitstalling. Het materiaal waar deze betonnen tafeltennistafel van gemaakt is, is weerbestendig, sterk, beschermt tegen vandalisme en is dus ook “hufter proof” De betonnen pingpong tafels zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren, zo is er voor elke plaats een geschikte betonnen tennistafel te vinden. Er zijn ronde modellen en rechthoekige modellen met en zonder afgeronde hoeken. Op veel campings en schoolpleinen is een pingpong tafel te vinden. Omdat hier vaak weinig toezicht is wordt er vaak gebruik gemaakt van betonnen tafeltennis tafels.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

Wanneer een betonnen tafeltennistafel?

Een betonnen tafeltennistafel is zeer sterk en robuust doordat hij compleet gemaakt is van beton en kan hierdoor op veel plaatsen worden gebruikt. De betonnen tafel is zeer geschikt voor openbaar gebruik, heeft weinig onderhoud nodig en kan dus ook een hoop doorstaan. Vaak worden deze outdoor producten gebruikt door jongeren zonder enig toezicht, dus dienen ze ook van zeer stevig materiaal te zijn. Zo kunnen ze op schoolpleinen, in speeltuinen of op bijvoorbeeld campings zeer goed geplaatst worden.

Hoe wordt hij geleverd?

In de meeste gevallen wordt de betonnen tafeltennistafel gratis geleverd en geplaatst. De levering vindt plaats met een vrachtwagen met laad-loskraan die een reikwijdte heeft van 5 meter. De vrachtwagen wordt zo dicht mogelijk naar de plek gereden. Eventueel een klein stukje verder rollen over uitsluitend glad terrein zonder hindernissen met een palletwagen. Er dient echter wel hulp aanwezig te zijn. Veelal is het lastig om deze betonnen tennistafels op andere verdiepingen dan de begane grond te plaatsen. Wanneer u dit wenst kunt u ook kiezen voor een van onze stalen tafels.

Waarom een pingpong tafel?

Tafeltennis zorgt voor een afwisselingsrijke sport en vermaak. De sport is voor jong en oud en kan recreatief gespeeld worden, of juist heel fanatiek. Het zijn relatief eenvoudige technieken, die door iedereen en op iedere leeftijd te leren zijn waarbij de oog-hand-coördinatie gestimuleerd worden. Dit maakt een betonnen pingpong tafel op de camping of een schoolplein nou juist zo leuk. Ook met een groep is het altijd leuk om het spel “rond de tafel” te spelen, hierbij slaat de slagman de bal en loopt door naar de andere kant van de tafel. Daarna zal de eerstvolgende speler aan de andere kant van de tafel dezelfde stappen doorlopen, het wordt pas echt spannend wanneer er nog slechts 3 spelers in het spel zitten. Er zal dan gesprint moeten worden om op tijd de andere kant en dus de bal te halen.