Waarom een Indoor Tafeltennistafel?

De prijs van de indoor tafeltennis tafel ligt meestal lager dan de outdoor tafeltennistafel in dezelfde kwaliteit. Dit is veelal een reden waarom een indoor model soms interessanter kan zijn dan een outdoor model. De indoor tafeltennis tafels zijn gemaakt om binnen te laten staan. Ze kunnen niet tegen vocht, regen of vorst omdat het speelblad dan kan gaan uitzetten en het onderstel kan gaan roesten. Daarom kan hij ook niet geplaatst worden in een vochtige schuur of onder een overkapping. (ook niet met een afdekhoes). Wanneer hij in een vocht vrije garage of bijvoorbeeld op een zolderkamer geplaatst gaat worden, kan er gebruik gemaakt worden van een indoor tafeltennistafel. De binnen tafels kunnen met mooi weer wel buiten gebruikt worden maar moeten altijd binnen en vochtvrij opgeslagen worden.

De verschillende kwaliteiten indoor tafeltennistafels.

Binnen ons assortiment bieden wij een zeer ruime keuze van de verschillende merken Buffalo, Cornilleau, Heemskerk, Heblad en Sponeta. Via deze merken leveren wij diverse  kwaliteiten en kleuren zodat we voor ieders wensen en budget een passende indoor tafeltennistafel kunnen leveren. De hoogste kwaliteit tafels vanaf 7 sterren kunnen professioneel en zakelijk worden ingezet. De hoge kwaliteit indoor tafeltennis tafels hebben een zeer dik speelblad en een zeer zwaar onderstel. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje waardoor ze bijvoorbeeld op school of in een kantine zeer goed tot hun recht komen. De klasse van 4 tot 7 sterren is voor intensief thuis gebruik. Deze modellen hebben nog een stevig onderstel en een redelijk dik speelveld. De indoor tafeltennistafels tot 3 sterren zijn voor de minder veeleisende speler. Hierin bieden we ook kleinere modellen voor de jonge spelers onder ons. Wanneer er verwacht wordt dat de tafel fanatiek bespeeld wordt raden wij een hogere klasse aan. Hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe duurzamer en hoe lekkerder hij speelt.

Nu de juiste keuze maken.

Buiten dat wij verschillende kwaliteiten aanbieden, hebben wij ook verschillende kleuren in ons assortiment. Hierboven kunt u een keuze maken uit de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de kwaliteit en/ of het merk kiezen die bij uw wensen en budget past. Let bij het maken van de juiste keuze ook op of u wilt dat de indoor tafeltennistafel compact inklapbaar is. In sommige gevallen is het ook handig om er een te kiezen die voorzien is van wieltjes zodat hij makkelijk verplaatsbaar is. Komt u er onverhoopt toch zelf niet uit en wilt u wat advies, dan staan onze specialisten graag voor u klaar om u uitgebreid te adviseren.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-20 van 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Heemskerk Tafeltennistafel Mini indoor Zwart
 2. Heemskerk Tafeltennistafel Midi indoor zwart met accessoires
 3. Buffalo Mini Tafeltennis tafel Deluxe blauw
  129,95
  119,99
 4. Cornilleau Mini Tafeltennis Tafel Hobby indoor
 5. Buffalo Tafeltennis tafel 75% Indoor blauw
  168,99
  158,99
 6. TopTable Tafeltennis bladen 7ft
 7. TopTable Tafeltennis bladen Competition
 8. Buffalo Tafeltennis top Blauw
 9. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Indoor groen
  228,95
  198,99
 10. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Indoor blauw
  228,95
  198,99
 11. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-52i Indoor Groen
 12. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-53i Indoor Blauw
 13. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-42i Indoor Groen
 14. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-43i Indoor Blauw
 15. Heemskerk Tafeltennis Tafel Rol 1400 Indoor Groen
 16. Heemskerk Tafeltennis Tafel Rol 1400 Indoor Blauw
 17. Cornilleau Tafeltennistafel Tecto indoor Blauw
  269,95
  248,99
 18. Buffalo Tafeltennis tafel Nordic Indoor blauw
  299,95
  278,99
 19. TopTable Multi Fun 16in1
  € 288,99
  Leverbaar: Uitverkocht
  Verwachte levertijd : 5 tot 10 werkdagen
 20. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 1800 indoor Groen

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-20 van 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4