Waarom een Indoor Tafeltennistafel?

De prijs van de indoor tafeltennis tafel ligt meestal lager dan de outdoor tafeltennistafel in dezelfde kwaliteit. Dit is veelal een reden waarom een indoor model soms interessanter kan zijn dan een outdoor model. De indoor tafeltennis tafels zijn gemaakt om binnen te laten staan. Ze kunnen niet tegen vocht, regen of vorst omdat het speelblad dan kan gaan uitzetten en het onderstel kan gaan roesten. Daarom kan hij ook niet geplaatst worden in een vochtige schuur of onder een overkapping. (ook niet met een afdekhoes). Wanneer hij in een vocht vrije garage of bijvoorbeeld op een zolderkamer geplaatst gaat worden, kan er gebruik gemaakt worden van een indoor tafeltennistafel. De binnen tafels kunnen met mooi weer wel buiten gebruikt worden maar moeten altijd binnen en vochtvrij opgeslagen worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De verschillende kwaliteiten indoor tafeltennistafels

Binnen ons assortiment bieden wij een zeer ruime keuze van de verschillende merken Buffalo, Cornilleau, Heemskerk, Heblad en Sponeta. Via deze merken leveren wij diverse  kwaliteiten en kleuren zodat we voor ieders wensen en budget een passende indoor tafeltennistafel kunnen leveren. De hoogste kwaliteit tafels vanaf 7 sterren kunnen professioneel en zakelijk worden ingezet. De hoge kwaliteit indoor tafeltennis tafels hebben een zeer dik speelblad en een zeer zwaar onderstel. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje waardoor ze bijvoorbeeld op school of in een kantine zeer goed tot hun recht komen. De klasse van 4 tot 7 sterren is voor intensief thuis gebruik. Deze modellen hebben nog een stevig onderstel en een redelijk dik speelveld. De indoor tafeltennistafels tot 3 sterren zijn voor de minder veeleisende speler. Hierin bieden we ook kleinere modellen voor de jonge spelers onder ons. Wanneer er verwacht wordt dat de tafel fanatiek bespeeld wordt raden wij een hogere klasse aan. Hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe duurzamer en hoe lekkerder hij speelt.

Nu de juiste keuze maken

Buiten dat wij verschillende kwaliteiten aanbieden, hebben wij ook verschillende kleuren in ons assortiment. Hierboven kunt u een keuze maken uit de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de kwaliteit en/ of het merk kiezen die bij uw wensen en budget past. Let bij het maken van de juiste keuze ook op of u wilt dat de indoor tafeltennistafel compact inklapbaar is. In sommige gevallen is het ook handig om er een te kiezen die voorzien is van wieltjes zodat hij makkelijk verplaatsbaar is. Komt u er onverhoopt toch zelf niet uit en wilt u wat advies, dan staan onze specialisten graag voor u klaar om u uitgebreid te adviseren.