Buffalo basis tafeltennistafel kopen?

De buffalo tafeltennistafels zijn speciaal geschikt voor thuis gebruik. Het zijn allemaal modellen in de lagere kwaliteitsklasse voor een klein prijsje. Deze modellen zijn voor de niet veeleisende speler. Het frame is wel stevig en het blad dik genoeg voor een leuk potje tafeltennis maar wanneer er intensief gespeeld gaat worden kunt u beter kiezen voor een hogere kwaliteit. Bent u van plan om alleen af en toe een spelletje te spelen dan is de Buffalo tafeltennistafel uiterst geschikt voor uw wensen en uw portemonnee.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Welke soorten buffalo tafeltennistafels zijn er?

Alle Buffalo tafeltennistafels zijn geschikt om binnen te gebruiken en te stallen. Er zijn ook enkele modellen die ook buiten gebruikt en geplaatst kunnen worden. De materialen die bij deze outdoor buffalo tafeltennis tafels zijn gebruikt, zijn weerbestendig en kunnen dus tegen regen en vocht. Kiest u voor een indoor model dan kan deze niet buiten gestald worden. Ze kunnen bij mooi weer wel even buiten gebruikt worden maar kunnen niet tegen vocht. Dus laat ze geen nacht buiten staan, ook niet met een hoes. Het blad zal namelijk gaan bubbelen of zelfs krom trekken en het frame gaat roesten. Zo kunnen de indoor tafeltennistafels ook niet onder een afdakje of in een vochtige schuur geplaatst worden. Wilt u dit wel, kies dan voor een speciaal outdoor model.

Verder hebben we speciale kleine modellen die geschikt zijn voor de kleinere kinderen. Deze buffalo tafeltennistafels hebben een kleinere afmeting zodat het makkelijker spelen is voor de kleintjes onder ons. Ook voor volwassenen zijn deze kleine modellen te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u niet zoveel ruimte heeft maar toch een Buffalo tafeltennistafel wilt plaatsen. Ook hebben een tafeltennisblad die geplaatst kan worden op bijvoorbeeld pooltafels van 7 ft.

De oorsprong van Buffalo tafeltennistafels.

In 1923 is Buffalo gestart specialist in biljart tafels in Amsterdam. Door de hoogwaardige kwaliteit is Buffalo dé leverancier van Pooltafels in West-Europa. Na een korte periode zijn zij heel snel uitgegroeid als specialist in diverse sport en spel artikelen. Inmiddels leveren zij wereldwijd hun artikelen. Zij maken tot op de dag van vandaag nog steeds een groei door en blijven door ontwikkelen. Inmiddels hebben zij een zeer ruim assortiment van grote sport en spel producten. Zo hebben zij dus ook Buffalo tafeltennistafels ontwikkeld, maar ook veel ander groot speelgoed. Buffalo onderscheidt zich als leverancier door de scherpe prijzen, het uitgebreide aanbod en de hoge kwaliteit.