Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 1.099,- - € 3.499,-
Van Aan
€ 3.499,-
€ 1.099,-
2 tot 4 jaar 1
8 jaar en langer 3
10 jaar en langer 1
Thuis 1
Bedrijf / School 5
Blauw 1
Grijs 4
Cornilleau 3
Kettler 1
Teqball 1
Ja 5
Nee 5
3 1
8 2
10 2
Indoor 1
Outdoor 5
Staal 5
Nee, Vaste pootjes 5
Nee 4

5 producten

5 producten

Staal

Waarom een stevige stalen tafeltennistafel kopen?

Een stalen tafeltennistafel is geschikt voor permanente uitstalling buiten of binnen. Ze zijn stevig en robuust waardoor ze tegen een stootje kunnen. Alle tafels zijn voorzien van een stalen net die praktisch onverwoestbaar zijn. Verder hebben ze een stevig stalen onderstel die zeer veel stabiliteit biedt. De stalen pingpongtafels kunnen allemaal aan de grond verankerd worden. Hierdoor wordt het extra stevig. Let wel, de verankering set zit niet (altijd) inbegrepen. Door de hoge kwaliteit  zijn ze allemaal geschikt voor openbaar gebruik. Zo passen ze bijvoorbeeld perfect op een camping, hotel, park, school, speeltuin of andere openbare plaatsen zonder verlies van onderdelen omdat het stalen net niet zomaar kan worden verwijderd. Maar ook thuis kunnen ze natuurlijk prima gebruikt worden. Deze stalen tennistafels zijn een prima alternatief voor een betonnen tafeltennistafel. Overal waar een stalen tafeltennistafel geplaatst wordt het leuker en gezelliger!

Breed assortiment stalen tafeltennistafels.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een stalen tafeltennistafel. We hebben verschillende mogelijkheden in ons assortiment opgenomen, zodat wij altijd de juiste stalen tafel voor ieders wens kunnen aanbieden. Er is de keuze uit de verschillende kleuren groen, grijs of blauw. Er is zelfs één stalen tafeltennis tafel mogelijk in elke gewenste kleur. Wanneer u de gewenste kleur doorgeeft door middel van het RAL-nummer zal de pingpongtafel in die kleur worden afgeleverd. Naast kleur, hebben we ook verschillende kwaliteiten. Uiteraard zijn ze allemaal zeer degelijk en stevig. Echter zit er wel verschil in bijvoorbeeld de dikte van het speelveld. Hoe dikker de melaminehars, hoe beter de bal kaatst op het veld en hoe leuker het spel. Uiteraard kunt u ook kijken naar het design van het onderstel. De uitstraling en afwerking verschillen hierin. Sommige modellen hebben de mooie strakke uitstraling maar leveren hiervoor iets aan stevigheid in. Dit kunt u duidelijk zien in bijvoorbeeld de Cornilleau TafeltennisTafel Sport Pro 510 Outdoor Blauw. Deze heeft een mooi design maar een minder dik speelveld en minder zwaar onderstel. De SPONETA Tafeltennistafel ActiveLine S6-67e Outdoor Blauw daarentegen heeft wel het extra dikke speelblad en een steviger en zwaarder onderstel. De Heemskerk Alpha tafeltennistafel outdoor is hiermee te vergelijken. De SPONETA Tafeltennis tafel S 6-80 e Outdoor Grijs heeft beide gecombineerd en de een uiterst stevig tafel met een prachtig design.

Waar op letten bij de juiste keuze?

Om tot een goede keuze voor u te komen kunt u zich afvragen wat uw wensen zijn. Zo kunt u de juiste kleur kiezen, maar ook het design dat bij u past. Verder kunt u kijken naar de kwaliteit van het onderstel en de dikte van het blad. Een zwaardere tafeltennistafel is meestal van hogere kwaliteit en duurzaamheid. Het gewicht van de stalen tafel is een goede graadmeter voor de kwaliteit. Komt u er onverhoopt zelf toch niet uit dan kunt u natuurlijk contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helper u graag verder.

5 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Cornilleau Tafeltennis Tafel Sport Pro 510 Outdoor Blauw
  Cornilleau Tafeltennistafel Sport Pro 510M outdoor Blauw
  € 1.099,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 2. Cornilleau Tafeltennis Tafel Sport Pro 510 Outdoor Grijs
  Cornilleau Tafeltennistafel Sport Pro 510M outdoor Grijs
  € 1.099,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 3. Kettler Tafeltennistafel EDEN OUTDOOR
  Kettler Tafeltennistafel EDEN OUTDOOR
  € 1.800,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 4. Cornilleau Tafeltennistafel Park outdoor grijs
  Cornilleau Tafeltennistafel Park outdoor grijs
  € 2.659,-
  Voorraad: 1 op voorraad
  Duurzaamheid: 10 jaar en langer
 5. Teqball One
  Teqball One
  € 3.499,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden