Zeer stevige en robuuste Tafeltennis Tafel.

De tafeltennis tafel van beton is van zeer degelijke kwaliteit en geschikt voor permanente uitstalling. Het materiaal waar deze betonnen tafeltennis tafel van gemaakt is, is weerbestendig, sterk, beschermt tegen vandalisme en is dus ook “hufter proof” en dus ook zeer geschikt voor openbaar gebruik. De betonnen pingpong tafels zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren, zo is er voor elke plaats een geschikte tafel te vinden. Op veel campings en schoolpleinen is een pingpong tafel te vinden, omdat hier vaak weinig toezicht is wordt er vaak gebruik gemaakt van betonnen tafeltennis tafels.

Wanneer een betonnen tafeltennis tafel?

Een betonnen tafeltennis tafel is zeer sterk en robuust, en kan op veel plaatsen worden gebruikt. Veelal is het lastig om deze tafels op andere verdiepingen dan de begane grond te plaatsen. De betonnen tafel is zeer geschikt voor openbaar gebruik, heeft weinig onderhoud nodig en kan dus ook een hoop doorstaan. Vaak worden deze outdoor producten gebruikt door jongeren zonder enig toezicht, dus dienen deze tafels ook van zeer stevig materiaal te zijn. Indien aan de voorwaarden wordt voldaan, wordt de betonnen tafeltennis tafel gratis geleverd en geplaatst.

Waarom een pingpong tafel?

Tafeltennis zorgt voor een afwisselingsrijke sport en vermaak. De sport is voor jong en oud en kan recreatief gespeeld worden, of juist heel fanatiek. Het zijn relatief eenvoudige technieken, die door iedereen en op iedere leeftijd te leren zijn. Dit maakt een betonnen pingpong tafel op de camping of een schoolplein nou juist zo leuk. Ook met een groep is het altijd leuk om het spel “rond de tafel” te spelen, hierbij slaat de slagman de bal en loopt door naar de andere kant van de tafel. Daarna zal de eerstvolgende speler aan de andere kant van de tafel dezelfde stappen doorlopen, het wordt pas echt spannend wanneer er nog slechts 3 spelers in het spel zitten. Er zal dan gesprint moeten worden om op tijd de andere kant van de tafel te halen en dus de bal te halen.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

  1. HeBlad Tafeltennis tafel Beton rechte hoeken Groen
  2. HeBlad Tafeltennis tafel Beton rechte hoeken Blauw
  3. HeBlad Tafeltennis tafel Beton ronde hoeken Groen
  4. HeBlad Tafeltennistafel Beton ronde hoeken Blauw

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)