Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 100,- - € 4.550,-
Van Aan
€ 4.550,-
€ 100,-
70 kg
0 tot 2 jaar 2
2 tot 4 jaar 5
4 tot 6 jaar 6
6 tot 8 jaar 24
8 jaar en langer 25
10 jaar en langer 23
Toon meer Toon minder
Thuis 45
Bedrijf / School 69
Wedstrijd 16
Blauw 29
Groen 19
Grijs 17
Overig 17
Toon meer Toon minder
Cornilleau 17
FAS 5
Heblad 16
Heemskerk 15
Kettler 1
Sponeta 29
Teqball 2
Toon meer Toon minder
Ja 77
Nee 8
Ja, ook in zelftrainstand 37
Ja, niet in zelftrainstand 7
Nee 32
1 1
3 1
4 4
5 6
6 6
7 15
8 9
9 10
10 33
Toon meer Toon minder
Indoor 39
Outdoor 47
Beton 17
Staal 10
Mini/Midi 1
Toon meer Toon minder
Ja, Stelpootjes 43
Nee, Vaste pootjes 38
Ja 41
Nee 34

85 producten

85 producten

Professioneel

Professionele tafeltennistafel kopen

Professionele tafeltennis tafel kopen? Wij hebben een groot aanbod professionele tafeltennistafels die zeer goede kwaliteit bieden doordat ze van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt en hierdoor geschikt zijn voor zeer intensief gebruikt. De professionele pingpongtafels zijn zowel leverbaar als indoor modellen maar ook als sterke outdoor tafeltennis modellen. Het verschil tussen de tafels voor indoor of outdoor zit hem in het materiaal die gebruikt zijn bij het model. Bij outdoor modellen is gebruik gemaakt van all weather materiaal en kan dus het gehele jaar buiten staan. Wel is het wenselijk de tafels zo vaak als mogelijk af te dekken met een daarvoor bestemde afdekhoes.

 

85 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
  1. Tafeltennistafel Heemskerk 1900 Outdoor Groen
    Heemskerk Tafeltennistafel 1900 Outdoor Groen
    € 550,-
    Voorraad: Voldoende
    Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
Geen producten meer gevonden

Wanneer een Professionele TafeltennisTafel?

Het spel is voor bijna iedereen leuk en zal na plaatsing intensief bespeeld gaan worden. Door het spelen wordt de oog-hand-coördinatie verbeterd waardoor het ook nog eens heel leerzaam is. Een professionele tafeltennistafel kan op bijna alle plaatsen ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan scholen, verenigingen, instanties of op het werk in kantines. Ook op campings is een pingpong tafel bijna onmisbaar. We hebben ook officiële wedstrijdtafels in ons assortiment. Deze kunt u herkennen doordat hij aan de ITTF-norm voldoet. U kunt het beste kiezen voor een professionele pingpontafel wanneer hij heel vaak gebruikt zal gaan worden of wanneer het product “hufter proof” dient te zijn. Door de duurzame materialen en stevige afwerking kunnen deze modellen vrijwel alles aan.

Nu de juiste keuze maken

Het is niet altijd even makkelijk als u een professionele tafeltennis tafel voor het eerst gaat kopen. Hieronder vindt u al onze professionele tafeltennistafels. Hierbij geldt, hoe hoger de kwaliteit, hoe duurzamer het product en hoe prettiger hij speelt. Het onderstel is een belangrijk punt van kwaliteit. De kwaliteit wordt hoger naarmate het onderstel zwaarder en steviger is afgewerkt. De dikte van het blad is medeverantwoordelijk voor de speelkwaliteit. Bij een dikker blad stuitert de bal beter en is het spel dus extra leuk en spannend. Verder kunt u kijken of u wilt dat de tafel opklapbaar en verrijdbaar is of dat u juist wilt dat hij vast staat met bijvoorbeeld een stalen of een betonnen tennistafel. Hierboven kunt u hieruit een keuze maken. U kunt de levensduur verlengen door hem van buitenaf te beschermen met een afdekhoes. Een tafel voor binnen kan men ook afdekken met een beschermhoes, dan blijft het product stof vrij en schoon voor het volgende balspel. De indoor modellen kunnen echter niet buiten blijven staan, een afdekhoes zal hier dan ook geen verandering in brengen.