Waarom een wedstrijd tafeltennistafel kopen?

In ons assortiment vindt u diverse modellen officiële wedstrijd tafeltennistafels die voldoen aan de ITTF-norm. ITTF staat voor Internationale Table Tennis Federation. Het is een overkoepelende organisatie van alle nationale bonden. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van de belangrijkste internationale toernooien en stelt de officiële wereldranglijst voor individuele spelers op. Wanneer u een tafel aanschaft die aan de wedstrijdeisen van ITTF voldoet, weet u zeker dat u een goede wedstrijd tafeltennis tafel heeft gekozen. Op deze wedstrijd tennistafels mogen dan ook officiële wedstrijden en toernooien gespeeld worden. Ze spelen allemaal heel erg fijn en zijn uiterst duurzaam en veilig.

Wanneer een wedstrijd tafeltennistafel?

Onze wedstrijd tafeltennis tafels zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en bieden optimaal speelgenot. Niet voor niets hebben ze voldaan aan de ITTF norm. Ze zijn dan ook allemaal zowel thuis al in openbare ruimtes te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kantines, scholen, sportzalen, instellingen, hotels en andere openbare plaatsen zodat er een intensief wedstrijdje gespeeld kan woorden. Alle wedstrijd tafeltennistafels zijn alleen geschikt voor binnen. De materialen zijn niet weerbestendig en het blad gaat dan krom trekken of er komen bubbels in. Zet deze ook niet onder een afdakje of in een vochtige schuur. Bij mooi weer kunnen ze wel buiten bespeeld worden maar dienen binnen weer opgeslagen te worden, zelfs voor één nachtje.

Welke tafels verschillen er?

Alle wedstrijdtafels tafeltennistafels zijn zeer goede keuzes. Om tot een juiste keuze te komen kunt u zich afvragen of u een groene of een blauwe wedstrijd tafetennis tafel wilt. Vervolgens kunt u bepalen hoe u wenst dat de tafel opklapt. Sommige zijn zeer compact wanneer ze zijn opgeklapt andere blijven iets breder. Er zijn ook wedstrijd tafeltennistafels die halfzijdig kunnen worden opgeklapt en hierdoor ontstaat er een zelf-train stand. Hiermee kan iedereen in zijn eentje oefenen. Het ene systeem klapt ook gemakkelijker op dan de ander. Tevens zit er verschil in het aantal en de stevigheid van de wieltjes. Ten slotte zit er ook nog een klein kwaliteitsverschil in het gewicht tussen de tafels. Bij een hoger gewicht is het onderstel vrijwel altijd steviger en zwaarder afgewerkt. Omdat er zoveel keuze is begrijpen wij het als u er onverhoopt zelf niet uitkomt. Onze specialisten staan dan graag voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Dit kunt u doen via email, whatsapp, telefoon, of ons contactformulier. Wij reageren tijdens werktijden meestal nog de zelfde dag.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)