Indoor of outdoor Cornilleau Tafeltennistafel kopen?

Bij Tafeltennisland.nl ben u aan het juiste adres voor uw Cornilleau tafeltennistafel. We hebben een uitgebreid aanbod aan binnen en buiten tafels in verschillende prijsklassen. Outdoor tafeltennistafels van Cornilleau zijn gemaakt van hoogwaardige en weerbestendige materialen en kunnen hierdoor het hele jaar door buiten geplaatst worden. Om de levensduur te verlengen is het zeker aan te raden om een afdekhoes hiervoor te gebruiken. De indoor Cornilleau tafeltennis tafels van kunnen alleen binnen gebruikt en geplaatst worden. De materialen kunnen niet tegen vocht. Ze kunnen dan ook niet in een vochtige schuur of onder een afdakje geplaatst worden omdat het gaat roesten en het blad wordt bubbelig. Het is zelfs niet mogelijk met een afdekhoes. Outdoor tafels kunnen uiteraard wel binnen gebruikt worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

30 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

30 Artikel(en)

De verschillende Cornilleau tafeltennistafels

Cornilleau onderscheidt zich door een zeer mooi design te geven aan hun tafels. Echter kan dit soms ten koste gaan van de stevigheid en kwaliteit. Binnen ons assortiment hebben we ruim de keuze tussen verschillende Cornilleau tafeltennistafels. Zo hebben we instapmodellen tot 4 sterren. Deze zijn geschikt voor thuis gebruik en die niet zoveel eisende speler. De 5 en 6 sterren tafels zijn veel hogere kwaliteit tafels die intensief thuis gebruikt kunnen worden. Ze hebben een dikker blad, een steviger onderstel en zijn meestal zwaarder. Vanaf 7 sterren zijn de pingpongtafels van absolute topkwaliteit en zijn geschikt voor zeer intensief gebruik thuis of in openbare ruimtes. Er zijn zelfs modellen die permanent geplaatst kunnen worden zoals de Cornilleau pro 510 outdoor. Deze kunnen met grondankers bevestigd worden en zijn zeer geschikt voor campings, vakantieparken of bijvoorbeeld schoolpleinen. Vrijwel alle andere tafels zijn zeer gemakkelijk opklapbaar en verrijdbaar door de wieltjes. Er zijn groene, grijze en blauwe Cornilleau tafeltennistafels. Met het uitgebreide assortiment van Cornilleau kunnen wij voor iedereen een passende tafel leveren.

Nu bestellen

Heeft u de keuze gemaakt? Dan kunt u de bestelling van uw Cornilleau tafeltennistafel gemakkelijk plaatsen in onze webshop. Kies de tafel die bij u past en stop hem in de winkelwagen. Kies eventueel wat accessoires zoals batjes, balletjes zodat u meteen kunt beginnen met spelen. Bij een outdoortafel is een hoes zeker aan te raden. De snelste levering vindt plaats wanneer u accessoires kiest van hetzelfde merk. Na de betaling leveren wij de tafel doorgaans binnen 3 werkdagen bij u thuis. De montage is vrij gemakkelijk doordat er een goede handleiding bij geleverd wordt. Het is een bouwpakketje die stap voor stap wordt uitgelegd.