Een ruim assortiment Sponeta Tafeltennistafels

Sponeta is vooral bekend om de tafeltennistafels die zij al 60 jaar in Duitsland produceren. Doordat er veel verschillende lijnen met daarin verschillende modellen zijn, worden de Sponeta tafeltennistafels gebruikt door zowel hobbysporters als professionals. Voor ieders wens en budget biedt Sponeta een perfecte tafeltennistafel van hoogwaardige kwaliteit. Iedere serie heeft zijn eigen kenmerken die de tafels geschikt maken voor bepaalde wensen van spelers. Uiteraard zit er een kwaliteitsverschil in de verschillende lijnen en modellen. Let er bij de keuze wel op dat sommige direct uit Duitsland worden verscheept. Deze hebben een iets langere levertijd.

Lees onder aan deze pagina de verschillen in kwaliteit, waarbij S1 voor basis kwaliteit en S8 uitmuntende kwaliteit staat.

Kies de juiste Sponeta tafel

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Indoor of outdoor Sponeta tafeltennistafel

Er is een ruime keuze indoor Sponeta tafeltennistafels. Deze zijn echter alleen geschikt om binnen te gebruiken en te stalling. Met mooi weer kunnen ze wel een keer buiten bespeeld worden, maar de materialen zijn niet weerbestendig en kunnen daarom ook niet buiten opgeslagen worden. Zelfs door dauw zullen de materialen hard achteruit gaan. Ook met een speciale afdekhoes. Wilt u de Sponeta pingpongtafel toch buiten, onder een afdakje of in een vochtige schuur plaatsen, kies dan voor een outdoor model. Deze is wel gemaakt van weerbestendige materialen en kunnen daarom wel tegen vocht. Toch is hierbij wel een afdekhoes aan te raden. De meeste modellen zijn zowel als indoor als outdoor model te verkrijgen. De tafels waar een “i” achter het modeltype staat zijn indoor modellen, waar een “e” achter staat zijn outdoor modellen.

De verschillende Sponeta tafeltennis lijnen

S1 Hobbyline: Speciale Sponeta tafeltennistafels voor beginnende, recreatieve spelers die af en toe een balletje willen slaan waarbij de kwaliteit belangrijk is maar ook de prijs een belangrijke rol speelt.

S2 Gameline: Deze modellen kunnen vaker en intensiever bespeeld worden en bieden over het algemeen iets hogere kwaliteit dan de hobbylijn. Ze zijn allemaal opklapbaar met handig vergrendelsysteem en verrijdbaar door de 4 wielen waarvan er 2 draaibaar zijn.

S3 Sportline: Speciaal ontwikkeld voor de sportieve spelers die regelmatig een potje willen spelen. Ze hebben allemaal een stevig onderstel en batjes- en ballenhouders. Al deze Sponeta tafeltennistafels zijn opklapbaar met handig vergrendelsysteem en verrijdbaar door de 4 wielen.

S4 Expertline: Deze Sponeta tafeltennistafels zijn voor de experts onder de amateurs. Maar ook zijn deze modellen van zulke hoge kwaliteit dat ze eventueel al op scholen en instellingen gebruikt kunnen worden. Allemaal Verrijdbaar door de 4 draaibare wielen en handig automatisch vergrendelsysteem (Smart Manual System).

S5 Schoolline: Deze Sponeta lijn is speciaal ontwikkeld voor scholen en andere instellingen. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn zorgen ervoor dat deze tafel tegen een stootje kan. Zeer compact en gemakkelijk inklapbaar door het Smart Manual System. Goed te verplaatsten door de 4 dubbele zwenkwielen.

S6 Activeline: Dit zijn zware tafeltennis tafels voor de veeleisende actieve spelers. Hoogwardige kwaliteit en duurzaamheid. De modellen voor buiten zijn voor permanente stalling en kunnen zelf verankerd worden.

S7 Profiline: De profiline hebben bestaat alleen uit indoor sponeta tafeltennistafels. Deze modellen voldoen allemaal aan de eisen van de internationale tafelvoetbalbond ITTF. Hiermee kunnen officiële nationale en internationale toernooitjes op gespeeld worden.

S8 Championline: Deze lijn is nog weer hoger dan de Profiline. Deze Sponeta tafeltennistafels kunnen dagelijks zeer intensief bespeeld worden op professionele basis. De materialen die gebruikt zijn, zijn zeer degelijk en robuust waardoor ze tegen een stootje kunnen. Voldoet ook aan alle eisen van de internationale tafelvoetbalbond ITTF.

De keuze is zeer uitgebreid. Door het enorme assortiment Sponeta tafeltennistafels kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk is een keuze te maken. Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met een van onze specialisten. Zij geven u graag advies.