Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 1,- - € 499,-
Van Aan
€ 499,-
€ 1,-
0 tot 2 jaar 100
2 tot 4 jaar 18
Thuis 7
Bedrijf / School 4
Wedstrijd 4
Blauw 2
Groen 1
Buffalo 16
Cornilleau 36
FAS 1
Heblad 1
Heemskerk 45
Kettler 2
Sponeta 15
TopTable 2
Toon meer Toon minder
Ja 105
Nee 13
Ja, afhalen nu mogelijk 1
1 15
2 14
3 18
4 19
5 22
6 6
7 8
8 8
9 4
Toon meer Toon minder
Outdoor 6

118 producten

118 producten

Accessoires

Tafeltennis accessoires kopen?

Voor de beste tafeltennis accessoires bent u ook bij ons op het juiste adres. U vindt bij ons onder andere tafeltennis batjes, ballen of complete setjes, ook voor uw bat hoesjes en afdekhoezen hebben wij een ruime keus. Een bat is een onmisbare tafeltennis accessoire, zo ook de balletjes. Tijdens een potje tafeltennis wordt er gebruik gemaakt van één tafel met een netje, twee batjes en één balletje, wel is het altijd handig om een (aantal) extra balletje(s) te hebben voor het geval er één wordt plat gelopen tijdens een fanatieke wedstrijd. De bat wordt gebruikt als slaghout en de bal moet met het slaghout over en weer geslagen worden. Hierbij is de bedoeling dat de bal via de tafel gespeeld wordt. Gezien onze ruime keuze tafeltennis accessoires en scherpe prijzen, kunt u bij ons gegarandeerd slagen.

118 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Buffalo Competitie 3* tafeltennisballen 3st.
  Buffalo Competitie 3* tafeltennisballen 3st.
  € 1,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 2. Heemskerk Tafeltennis batje Mini Thunder
  Heemskerk Tafeltennis batje Mini Thunder
  € 2,98
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 3. Heemskerk Tafeltennis batje Vigor 1 ster
  Heemskerk Tafeltennis batje Vigor 1 ster
  € 3,99
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 4. Cornilleau tafeltennisballen P-ball *** wit 3 st.
  Cornilleau tafeltennisballen P-ball *** wit 3 st.
  € 5,95
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 5. Buffalo Hobby Outdoor tafeltennisballen 12st.
  Buffalo Hobby Outdoor tafeltennisballen 12st
  € 5,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 6. Heemskerk Tafeltennis batje Icebreaker 2 ster
  Heemskerk Tafeltennis batje Icebreaker 2 ster
  € 6,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
Geen producten meer gevonden

Tafeltennis ballen kiezen

De pingpong bal is een belangrijke tafeltennis accessoire, zonder bal geen pingpong. Een wedstrijdbal dient een diameter van 40mm en een gewicht van 2,7 gram te hebben, uiteraard moet hij een zuivere ronde vorm hebben. De uitstraling is ook van belang, zo mag hij niet glimmen. Maar de bal mag wel in verschillende kleuren zijn, zolang hij maar éénkleurig is. Zo zijn de meest voorkomende kleuren wit, oranje en geel. Oranje wordt het meest gebruikt bij een blauwe tafel en wit bij een groene tafel. De bal moet gemaakt zijn van celluloid, of een dergelijke soort kunststof.

Waar kan je op letten bij het uitkiezen van batjes?

Er is een groot assortiment in de accessoires voor pingpong, zo is er ook een groot verschil in de kwaliteit van de batjes, soms ook wel palet genoemd. Het grootste verschil in een batje, kunt u terug vinden in het bekledingsrubber. Eén zijde is met zwart rubber bekleed en één zijde is met rood rubber bekleed, zo is een batje dat bij iedereen bekend staat. Nu wil het natuurlijk niet zeggen; wanneer een bat geen rood en zwart bevat, het een slechte bat is. Het bekledingsrubber wordt gebruikt om de bal met het gewenste effect te spelen, zo kan een goed geoefende speler een mooie spin slaan. Er zijn verschillende soorten rubber verkrijgbaar, zo zijn er de platte rubbers, ook wel bekend als slicks en er zijn rubbers met noppen, ook wel intermediates genoemd. Deze noppen zijn verkrijgbaar als korte en lange noppen. Ook zijn er vlakke rubbers die nagenoeg dezelfde werking hebben als rubbers met lange noppen, deze rubbers worden antirubbers en antipower genoemd.
Wanneer u na deze informatie nog niet de juiste keuze in tafeltennis accessoires kunt maken, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen voor een passend advies. Tevens kunt u hierboven een keuze maken naar alle diverse tafeltennis accessoires.