Montage

Tafeltennistafel montage mogelijkheden

Wanneer een tafeltennistafel wordt besteld met montage zal deze meestal gemonteerd op locatie geleverd worden. Wanneer u een gemonteerde tafeltennistafel besteld zal de tafel in het magazijn worden gemonteerd en compleet speelklaar bij u thuis geleverd worden. In enkele gevallen is het mogelijk om een tafeltennistafel op locatie bij u te komen monteren wanneer het bijvoorbeeld niet mogelijk is om een gemonteerde tafel bij u af te leveren. Bent u geïnteresseerd in een van de tafeltennistafels uit ons assortiment en staat hier niet bij vermeld of deze gemonteerd of met montage op locatie geleverd kan worden? Neem dan contact op met onze klantenservice om te vragen naar de montagemogelijkheden voor die specifieke tafel.

Gemonteerd leveren tennistafel

Bij het gemonteerd leveren van een tafeltennistafel wordt deze gemonteerd en speelklaar op locatie geleverd. Het is hierbij belangrijk dat u goed kijkt naar de afmetingen van de tafel om te voorkomen dat deze bij levering niet door de deur blijkt te passen, en hierdoor niet naar binnen kan. Zeker wanneer de tafel naar boven moet en hierin op de trap een draai moet maken wanneer er geen lift aanwezig is zijn de afmetingen zeer belangrijk om te controleren. Een gemonteerde tafeltennistafel past niet door een standaard wenteltrap. U kunt dit testen door bijvoorbeeld karton tot de juiste maat te maken en deze door de deur(en) en trap te passen om te zien of dit past. Ook is er altijd hulp nodig om de transporteur te helpen met het tillen bij de levering van de tafel. Wanneer op locatie blijkt dat de tafel niet naar binnen kan zullen wij de voorrijkosten bij u in rekening brengen.  Het is belangrijk vooraf te weten waar u de speeltafel gaat plaatsen. Vooral als u deze gemonteerd wilt laten leveren.

Er zijn een aantal punten waar u rekening mee moet houden voor de levering van een gemonteerde tafeltennistafel:

 • Standaard langere levertijd van +/- 5 werkdagen.
 • Standaard alleen op de begane grond. LET OP: controleer de maten van de doorgangen goed om te voorkomen dat de tafel uiteindelijk niet blijkt te passen
 • TIP: Maak een stuk karton op maat van de gemonteerde tafel om goed te testen of dit door de voordeur naar gewenste locatie kan komen.
 • Past de tafel door de deur, gang, hal of trap (houdt de afmetingen van de tafel bij de hand). Houdt er rekening mee dat de tafel ook de draaiing van de trap moet kunnen maken.
 • Is de voordeur goede te bereiken met een steek-/rolwagen (denk hierbij aan het materiaal van het pad naar uw voordeur. Een steek-/rolwagen kan moeilijk over een grindpad naar de deur komen).
 • Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?
 • Is de plaats recht/waterpas (dit zal voornamelijk invloed hebben op het spel zelf zodra de tafel geplaatst is).
 • Parkeergelegenheid. Kan er voor de deur geparkeerd worden of is er betaald parkeren (kosten voor betaald parkeren zijn voor de rekening van de koper).

Indien er vooraf een levering op een etage is opgevraagd zult u ook rekening moeten houden met de volgende punten:

 • Is er een lift aanwezig?
 • Is de lift groot genoeg voor de gemonteerde pingpongtafel?
 • Is er hulp aanwezig om de monteur/bezorger te helpen tillen?

Indien er geen lift aanwezig is zal het in de meeste gevallen niet mogelijk zijn om een tafeltennistafel gemonteerd naar een verdieping te tillen. Dit zal dan alleen mogelijk zijn bij een volledig rechte trap. Had u een tafeltennistafel graag gemonteerd willen laten leveren, maar moet deze naar een verdieping en is er geen lift aanwezig? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan kijken wij graag mee naar de eventuele mogelijkheden.

Een levering van een gemonteerde tafeltennistafel is standaard op de begane grond tot de eerste drempel

Bij levering van een tennistafel (gemonteerd of in doos) is het uw verantwoordelijkheid dat u controleert of de tafel of verpakking wel door de deur, het trapgat of in de lift past. U kunt dit nameten naar aanleiding van de maten die bij de tafel op onze website vermeld staan. Doe dit dan ook nauwkeurig om vervelende verrassingen te voorkomen. Wanneer de monteur(s) bij u op locatie zijn en de tafel blijkt toch niet door de trap of in de lift te passen zult u aansprakelijk zijn voor de gemaakte kosten voor de montage, voorrijkosten en tijd van de monteur(s). Uiteraard kunt u ons vooraf ook mailen om foto’s en afmetingen door te geven, dan kijken wij graag met u mee.

Meerwerk: Als er op locatie meerwerk nodig is, bijvoorbeeld het vrij maken van een ruimte voor een tafel, kan dit bij vooraf overleg gedaan worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.