Verschillende merken Tafeltennistafel

Wilt u een tafeltennis tafel kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment met diverse merken tafeltennistafels van onder andere Cornilleau, Buffalo, Heemskerk Heblad en Sponeta. Het is zo dat de ene beter is dan de andere tafeltennistafel. Het is zaak om goed te kijken naar het onderstel en de dikte van het blad. We verwachten dat in ons assortiment iedereen kan slagen, er zijn tafels van karton tot aan beton, voor binnen en voor buiten. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het voor u beschikbaar.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 159

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 159

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Welk merk Tafeltennistafel kiezen?

De Buffalo tafeltennistafels zijn hobby tafels die bij uitstek geschikt zijn voor thuis gebruik. De materialen zijn van prima kwaliteit waardoor uw kinderen lekker af en toe kunnen spelen. Wilt u de tafel toch iets intenser gaan bespelen? Kiest u dan voor een hogere kwaliteit en duurzaamheid.

Het merk Cornilleau staat sinds 1946 bekend als één van de topmerken binnen de tafeltennis tafels. In 1946 is Cornilleau opgericht in Frankrijk. Cornilleau levert sindsdien veel modellen die voor officiële wedstrijden gebruikt kunnen worden doordat deze voldoet aan de ITTF-norm. Daarnaast hebben ze ook hobby modellen voor thuis en modellen die geschikt zijn voor openbaar gebruik. Ze zijn verder gespecialiseerd in design zodat er altijd een prachtige tafeltennis tafel bij u staat.

Heemskerk heeft een ook lange geschiedenis van ruim een halve eeuw in de productie. Iedere dag zetten ze deze ervaring in om te blijven ontwikkelen en voor u de beste pingpong tafels te maken. Met een Heemskerk tafeltennis tafel kunt u heerlijk spelen zowel voor recreatief gebruik als professioneel gebruik. De wedstrijd tennistafels voldoen volledig aan alle ITTF-voorwaarden.

Heblad produceert sinds 1994 in Nederland betonnen tafeltennis tafels, ze zijn oersterk en “hufterproof”. Vanaf 2004 heeft Heblad ook ronde tafels in hun assortiment, deze zijn perfect voor gebruik door grote groepen kinderen.

Sponeta is een merk vanuit Duitsland. Ze willen voor iedereen een geschikte tafeltennis tafel maken en hebben hierdoor veel verschillende lijnen in alle prijs en kwaliteitsklasse. Zo is er de hobby-lijn die geschikt is voor recreatief thuis gebruik, maar ook een profi-lijn die geschikt is voor professionele wedstrijden met ITTF-norm en bijvoorbeeld een school-lijn die geschikt is voor scholen en instellingen. Let er bij de keuze wel op dat sommige direct uit Duitsland worden verscheept. Deze hebben een iets langere levertijd.

De juiste keuze

Weet u al welk merk u wilt dan kunt u gemakkelijk hierboven de juiste keuze maken en de juiste keuze maken. Wanneer u toch nog niet weet welk merk u wilt kunt u hieronder alle modellen met elkaar vergelijken. U kunt ook uw keuze filteren door uzelf de volgende vragen te stellen.

 • Wilt u een tafeltennistafel voor binnen of voor buiten?
 • Wilt u er een die opklapbaar en/ of verrijdbaar is?
 • Wilt u basis kwaliteit tot 3 sterren
 • Wilt u middenklasse kwaliteit van 4 tot 6 sterren voor intensief recreatief gebruik?
 • Wilt u topkwaliteit vanaf 7 sterren die openbaar gebruikt kan worden?

Komt u er onverhoopt toch nog niet uit dan kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.