Wanneer een outdoor tafeltennistafel?

Als u van plan bent detennistafel buiten te gebruiken of buiten te willen opslaan, raden wij een outdoor tafeltennistafel aan. Ook wanneer u hem onder een overkapping of in een schuur wilt plaatsen is de beste keuze een outdoor model. Doordat het product duurzame onderdelen bevat, kunnen deze ook goed gebruikt worden in de wat vochtige ruimtes. Het materiaal wat verwerkt is in deze producten, kan alle weersomstandigheden hebben. Door de stevigere, weerbestendige en robuuste materialen die hierin zijn verwerkt, is de outdoor pingpongtafel wel een stukje duurder dan de indoor variant van dezelfde kwaliteit. De outdoor tafeltennis tafels kunnen het gehele jaar buiten staan, de levensduur van het apparaat zal echter wel verlengd worden, wanneer gebruik wordt gemaakt van een goed passende afdekhoes. Ook in de winter, tijdens regen en vorst, kunnen de outdoor tafeltennistafels buiten blijven staan. Wilt u de pingpong toch in een vochtvrije schuur of binnen zetten? Dan kunt u beter kiezen voor een indoor tafeltennis tafel. Een indoor tafeltennistafel kan wel buiten gebruikt worden. Dit kan echter alleen wanneer het prachtig weer is. Een tafel voor binnen kan vanwege de dauw ook geen nacht buiten blijven staan, een afdekhoes zal dit probleem ook niet kunnen verhelpen.

De verschillende kwaliteiten outdoor tafeltennistafels.

Door de diverse merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen bieden wij een zeer uitgebreide keuze en verschillende kwaliteiten. Alle merken hebben modellen in verschillende kwaliteitsklasse waardoor wij voor ieders wens en budget een passende outdoor tafeltennis tafel kunnen leveren. Wanneer er alleen af en toe gebruik gemaakt zal worden van een pingpongtafel, kan er gebruik gemaakt worden van een hobbytafel tot 3 sterren. De praktijk wijst echter uit, wanneer er een tafeltennistafel aanwezig is, deze toch vaker zal worden gebruikt als aanvankelijk wordt gedacht en kunt u dus beter kiezen voor een iets hoger kwaliteit van 4 tot 7 sterren. Deze modellen hebben een dikker speelblad en een steviger onderstel. Hierdoor zijn kunnen ze beter tegen intensief spelen. De hoogste kwaliteit vindt u vanaf 7 sterren. Deze zijn ook inzetbaar op scholen, campings of kantines. Door het zware onderstel en het dikke speelblad zijn deze “hufter proof” en kunnen dus tegen zeer intensief gebruik. Wilt u toch een onverwoestbare outdoor tafeltennis tafel? Kies dan voor de Heblad betonnen tafeltennis tafels.

Nu de juiste keuze maken.

De merken die wij voeren zijn Buffalo, Cornilleau, Heemskerk, Heblad en Sponeta. Hiermee hebben wij een ruim aanbod in verschillende kwaliteiten. Maar daarnaast hebben wij ook verschillende kleuren outdoor tafeltennis tafels. Hierboven kunt u een keuze maken. Vervolgens kiest u de gewenste kwaliteit die bij uw wensen en budget past. U kunt er bij de keuze van een outdoor tafeltennistafel ook op letten of u wilt dat deze inklapbaar is en of deze verrijdbaar is doormiddel van wieltjes.Wilt u toch nog wat advies dan staan onze specialisten voor u klaar.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 52

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Buffalo Tafeltennis tafel 75% Outdoor blauw
 2. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-42e Outdoor Groen
 3. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-43e Outdoor Blauw
 4. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor groen
 5. Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor Blauw
 6. Cornilleau Tafeltennis Tafel Tecto Outdoor Blauw
 7. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-12e Outdoor groen
 8. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-13e Outdoor blauw
 9. Heemskerk Tafeltennis Tafel Rol Compact 1800 Outdoor Groen
 10. Heemskerk Tafeltennis Tafel Rol Compact 1800 Outdoor Blauw
 11. Cornilleau Tafeltennis Tafel Sport 100S Outdoor Grijs
 12. Cornilleau Tafeltennis Tafel Crossover 100S Outdoor Blauw
 13. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-72e Outdoor groen
 14. SPONETA Tafeltennis tafel HobbyLine S1-73e Outdoor blauw
 15. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-73e Outdoor blauw
 16. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-87e-W Outdoor Blauw
 17. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-87e-Z Outdoor Blauw
 18. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-72e Outdoor groen
 19. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-46e Outdoor Groen
 20. SPONETA Tafeltennis tafel SportLine S3-47e Outdoor Blauw
 21. SPONETA Tafeltennis tafel GameLine S2-72e Outdoor groen
 22. SPONETA Tafeltennis tafel GameLine S2-73e Outdoor blauw
 23. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-72e Outdoor Groen
 24. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-73e Outdoor Blauw
 25. Heemskerk Tafeltennis Tafel Rol Compact 2000 Outdoor Groen

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 52

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3