Antwoorden optionele extra's

Zijn alle tafels op te klappen?

De tafeltennistafels met wieltjes zijn opklapbaar. De tafels zonder wieltjes zijn in de meeste gevallen niet opklapbaar. Hoe hoger de kwaliteit van de tafel hoe sterker het opklapmechanisme is en hoe makkelijker u de tafel op en uit kunt klappen voor gebruik van de tafeltennistafel.

Hebben jullie tafeltennistafels die voor officiële wedstrijden gebruikt kunnen worden?

Wij hebben diverse tafeltennistafels in ons assortiment die voldoen aan de ITTF-norm en dus ingezet mogen worden als officiële wedstrijdtafel. ITTF staat voor International Table Tennis Federation. Deze tafels zijn altijd voor binnen en hebben daarom een speelblad gemaakt van spaanplaat. Tevens is het een heel dik speelveld wat de bal de beste bounce geeft en meestal worden deze tafels in de kleur blauw gekozen. Op deze kleur is de bal beter zichtbaar.

Is een afdekhoes noodzakelijk bij een outdoor tafeltennistafel?

Een afdekhoes over een outdoor tafeltennistafel is niet persé noodzakelijk, maar zeker aan te raden omdat het duurzaamheid van de tafeltennistafel zal verlengen. Het beschermt de tafel tegen de weersinvloeden en vuiltjes van buitenaf. Hierdoor blijft de tafel langer mooi en goed speelbaar.

Kan ik een eigen bedrukking op een tafeltennistafel laten zetten?

Wij hebben diverse tafeltennistafels in het assortiment die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo kunt u het blad een kleur of print naar keuze geven, de randlijst is te bestickeren en het onderstel kunt u laten spuiten. Indien u meer informatie wenst over het personaliseren van een tafeltennistafel kunt u contact opnemen met de klantenservice.