Waarom een multitafel kopen?

De Multitafel combineert vele spellen. Wilt u uw kinderen lekker laten spelen op veel verschillende spellen maar heeft u niet zoveel ruimte? Denk dan eens aan onze multitafels. Deze combineren diverse spellen waardoor het heel afwisselend is en het spelen extra leuk is en blijft. Maar de multitafel neemt toch niet de ruimte in van veel verschillende spellen. De speltafel is heel makkelijk en snel om te bouwen naar een ander spel zodat het spelen erg leuk blijft. Hierdoor zullen uw kinderen minder achter de televisie of tablet te vinden zijn. Ook volwassen kunnen hier lekker op spelen alleen zijn deze speltafels wel met name geschikt voor kinderen tot een jaar of 14. Al deze modellen worden geleverd met accessoires zodat er direct gespeeld kan worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Welke multitafel kiezen?

De ene multitafel combineert meer spellen dan de ander. Er zit ook verschil in kwaliteit tussen de verschillende speltafels.

De multispelletjes tafel combineert wel 10 spellen in één. Waaronder Tafeltennis, biljart, tafelvoetbal, bowlen, shuffleboard en nog veel meer. Een basis speltafel voor thuisgebruik.

De Buffalo Multi speltafel Game-Mania 4 in 1 combineert tafeltennis, tafelvoetbal, airhockey en biljart. Hij is erg gemakkelijk om te bouwen naar een ander spel zodat er snel gewisseld kan worden. Deze multitafel is geschikt voor hobby en thuisgebruik.

De Garlando Multiplay 12 in 1 tafel 4ft combineert zelfs 12 spellen in één multispeltafel. Onder andere tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, slidehockey, bowlen, ringen gooien en nog veel meer. Hierdoor wordt het spelen nog afwisselender en natuurlijk leuker. Ze raken bijna niet uitgekeken. Speciaal geschikt voor kinderen tot 14 jaar.

De Pool & Eettafel Mars 3 in 1 staat goed in elke huiskamer. De hoge kwaliteit zorgt voor hoge duurzaamheid. Doordat hij ook als gewone (eet)tafel gebruikt kan worden, neemt hij geen extra ruimte in beslag. Verder combineert deze tafel de twee populairste  spellen tafeltennis en biljart.

Heeft u toch nog hulp nodig bij het kiezen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar om u verder te adviseren.

De multitafel is goed voor de ontwikkeling.

Door het gebruik van een multitafel zullen de kinderen niet alleen maar achter de tv of tablet zitten maar weer lekker actief worden. Door de leuke en veelal actieve spellen is het spelen ook nog eens heel leerzaam. Bij veel spellen wordt de oog-hand-coördinatie gestimuleerd. Dit is uiteraard van beland bij hun verdere ontwikkeling. Maar ook de denkspellen zullen hun hersens doen kraken. Wilt u toch liever iets anders? Dan kunt u natuurlijk kijken naar onze tafeltennistafels. Maar u kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij één van onze andere webshops; trampolineland.nl, airhockeytafelland.nl, pooltafelland.nl, tafelvoetballand.nl of sjoelbakland.nl.