Betonnen tafels

Voor het schoolplein of vakantiepark

Lees meer
Betonnen tafels
Indoor tafels

Tafels voor binnen

Lees meer
Indoor tafels
Outdoor

tafels voor buiten

Lees meer
Outdoor

 

Tafeltennistafel kopen bij Tafeltennisland.nl: alle topmerken onder één dak

Heeft u ook zo een zin om lekker een balletje te slaan? Dit kan nu ook thuis of op het werk. Om een balletje over te slaan, heeft u weinig ervaring nodig en deze toegankelijkheid maakt het tafeltennisspel zo leuk. Het is een sport is die iedereen kan leren en absoluut niet aan leeftijd gebonden is. Het principe is eenvoudig genoeg; zorgen dat de ander jouw balletje niet terug kan slaan. Wij bieden een heel ruim assortiment van ruim 100 verschillende soorten, kwaliteiten en kleuren voor zowel binnen als buiten tegen scherpe prijzen. Voor ieders wensen en budget hebben wij een geschikte tafeltennistafel.

Ons ruime aanbod tafeltennistafels

Tafeltennisland.nl is gespecialiseerd in pingpongtafels. Er zijn bij ons zowel indoor als outdoor tafeltennistafels verkrijgbaar van diverse kwaliteiten en prijsklassen van diverse merken zoals; Buffalo, Cornilleau, Heemskerk, Sponeta en Heblad. Door het ruime aanbod zijn er modellen voor thuis, op het werk, openbaar of zelfs voor professioneel gebruik te koop. U kunt zich bij het kopen laten informeren door onze specialisten over de verschillende eisen waar uw tafel aan moet voldoen. De meeste van onze tafeltennis tafels zijn getest en goedgekeurd door het LNE (Franse Nationale Testlaboratorium) overeenkomstig de Franse normen van het Franse Normalisatie-instituut AFNOR.

Een indoor of een outdoor tafeltennistafel?

Een Indoor tafeltennistafel verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan een voor buiten maar kunnen ook met een all weather afdekhoes niet tegen vocht of vorst. Ze moeten dus naar binnen kunnen anders zal het de levensduur van zo een tafel ernstig verkorten doordat het blad zal gaan uitzetten en de onderdelen roesten. Bij mooi weer kunnen ze uiteraard wel tijdelijk buiten gebruikt worden. Ze hebben wel hetzelfde speelgenot als de buitentafels van dezelfde kwaliteit. Een outdoor tafeltennistafel kan het hele jaar door buiten blijven staan. Het materiaal wat is gebruikt kan alle weersomstandigheden verdragen. De levensduur zal echter wel verlengd worden wanneer er een afdekhoes wordt gebruikt. Door de stevige en robuuste materialen zijn ze wel wat duurder dan de binnen varianten.

De verschillende kwaliteiten

Het ruime aanbod van onze modellen zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte tafeltennistafel is. Bent u van plan alleen af en toe te spelen dan kunt u kiezen voor een lagere kwaliteitsklasse. Echter blijkt uit de praktijk dat wanneer er een pingpongtafel aanwezig is, deze vaker wordt gebruikt dat eerst werd gedacht en kan er beter voor een iets hogere kwaliteit gekozen worden. Over het algemeen geldt hoe hoger de kwaliteit hoe beter en steviger onderstel; deze is dan (makkelijker) inklapbaar, verplaatsbaar en stelbaar. Daarnaast wordt het blad steeds dikker waardoor de bal beter stuitert op het blad. Hierdoor is hij duurzamer en speelt hij lekkerder. Bij hogere kwaliteit komen er ook vaak extra opties op een tafel zoals een bat en bal houder, remmen voor de eventuele wieltjes en hoekbescherming voor extra veiligheid tijdens het spelen. Voor campings, bedrijven, scholen of instellingen kan er het beste gekozen worden voor een hoge kwaliteit of professionele tafeltennistafel. Deze zijn gemaakt van de zwaarste materialen en kunnen tegen een stootje. Sommige tafels hebben zelfs de ITTF-norm waardoor ze geschikt zijn om officiële wedstrijden op te spelen. Om de juiste keuze te maken kunt u zich navigeren in de categorieën links bovenin de website. Ook kunt u gebruik maken van onze kieswijzer voor hulp bij het kiezen van de juiste tafeltennistafel.

Onze erkende merken