Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor Blauw

Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor Blauw

Klik om te vergroten

Buffalo Tafeltennis tafel Basic Outdoor Blauw
€ 349,95
Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
:1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten: Gratis verzonden
De Tafeltennistafel Buffalo Basic Outdoor Blauw is een Hobby tafel van wedstrijd formaat. Door het compacte frame makkelijk op te bergen en weg te rijden op de 4 dubbele wielen. Alle materialen zijn tevens geschikt voor buiten.
Omschrijving

Details

Tafeltennis is de perfecte combinatie van sport en spel. Een spelletje tafeltennis is één en al plezier, en ondertussen ben jij of je kind heel actief bezig!

De Basic Outdoor van Buffalo is een wedstrijdformaat tafeltennistafel en de ideale hobby tafel voor thuis. Deze tafel heeft vochtbestendige kunststof speelbladen (melamine hars) en is dus ook geschikt voor buitengebruik.

Voor alle outdoor tafels geldt in het algemeen dat de levensduur verlengd wordt door de tafel buiten het speelseizoen in een droge omgeving te plaatsen. Tevens is het aan te raden een beschermende hoes voor de tafel te gebruiken. Deze is apart op deze site te verkrijgen.

Aanvullende informatie


Aanvullende informatie


Algemeen

Artikelnummer 7050.011
Kwaliteitsklasse Basis
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 3
EAN code 8717931910903
Merk BUFFALO
Duurzaamheid 8+ jaar
Netje inclusief Ja


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen

Vragen:

Vraag:

L.S., Ik heb een jaar geleden deze Buffalo outdoor tennistafel gekocht en bevalt erg goed. Echter onlangs is deze door de wind omgeblazen, waardoor een van de blokjes die de tafelbladen vastklikt bij uitklappen (dit is zo'n blokje om de geleidebuis die dmv rode knoppen losgezet worden om tafelbladen in-/uit te klappen; op foto links/rechts onder bevestiging netje). Hebben jullie een idee hoe ik aan vervanging van zo'n blokje kan komen, want nu klikt blad niet meer vast bij neerzetten van de tafel. Ik hoor graag. Dank en groet, Jintes


Stel hier jouw vraag

* Vereiste velden