Cornilleau Tafeltennistafel Sport 250 indoor Blauw

Cornilleau Tafeltennis Tafel Sport 250 Indoor Blauw

Klik om te vergroten

Meer Views

  • Cornilleau Tafeltennis Tafel Sport 250 Indoor Blauw
388,95
358,99
Cornilleau Tafeltennistafel Sport 250 indoor Blauw

Normale prijs: € 388,95

Tijdelijk voor € 358,99

Leverbaar: Uitverkocht
:1 tot 3 werkdagen levertijd
Verzendkosten: Gratis verzonden

Tafeltennistafel Cornilleau Sport 250 Indoor Blauw is een keurig afgewerkt tafel voor de sportieve speler. Het is een stevig afgewerkte tafel met een blad van 19 mm dik. Het simpele opklapesysteem en de zenkwieltjes met remmen zorgen dat het makkelijk te verrijden en op te bergen is.
Omschrijving

Details

De Cornilleau Tafeltennistafel Sport 250 Indoor blauw heeft een zeer goed, ontspiegeld speeloppervlak en het netje is in hoogte te verstellen en te spannen.

Wanneer u de Cornilleau Tafeltennistafel Sport 250 Indoor blauw omhoog klapt, vouwt het netje zich automatisch op en spant zich weer bij het uitklappen. Uitklappen is erg gemakkelijk met een centrale handgreep. De Cornilleau Tafeltennistafel Sport 250 Indoor blauw beschikt over het gepatenteerde DSI-systeem van Cornilleau, een van de snelste en veiligste klapmechanismes voor tafeltennistafels.

Aan de zijkant van de tafeltennistafel bevinden zich houders voor balletjes en batjes. De Cornilleau Tafeltennistafel Sport 250 Indoor blauw is een zeer stabiele tafeltennistafel, die vanwege zijn robuustheid en goede prijs-kwaliteitverhouding ideaal geschikt is voor gebruik thuis, op school en in de vereniging.

Specificaties


Specificaties


Algemeen

Artikelnummer 7068.002
Kwaliteitsklasse Middenklasser
Sterrenklasse Kwaliteitsklasse 4
Gebruik Thuis
EAN code 3222761326008
Merk Cornilleau
Duurzaamheid 0 tot 2 jaar
Netje inclusief Ja

Speelveld

Kleur speelblad Blauw


Trusted Shops Reviews
Reviews/Klant ervaringen