Professionele tafeltennistafel kopen.

Professionele tafeltennis tafel kopen? Wij hebben een groot aanbod professionele tafeltennistafels die zeer goede kwaliteit bieden doordat ze van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt en hierdoor geschikt zijn voor zeer intensief gebruikt. De professionele pingpongtafels zijn zowel leverbaar als indoor modellen maar ook als sterke outdoor tafeltennis modellen. Het verschil tussen de tafels voor indoor of outdoor zit hem in het materiaal die gebruikt zijn bij het model. Bij outdoor modellen is gebruik gemaakt van all weather materiaal en kan dus het gehele jaar buiten staan. Wel is het wenselijk de tafels zo vaak als mogelijk af te dekken met een daarvoor bestemde afdekhoes.

Wanneer een Professionele TafeltennisTafel?

Het spel is voor bijna iedereen leuk en zal na plaatsing intensief bespeeld gaan worden. Door het spelen wordt de oog-hand-coördinatie verbeterd waardoor het ook nog eens heel leerzaam is. Een professionele tafeltennistafel kan op bijna alle plaatsen ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan scholen, verenigingen, instanties of op het werk in kantines. Ook op campings is een pingpong tafel bijna onmisbaar. We hebben ook officiële wedstrijdtafels in ons assortiment. Deze kunt u herkennen doordat hij aan de ITTF-norm voldoet. U kunt het beste kiezen voor een professionele pingpontafel wanneer hij heel vaak gebruikt zal gaan worden of wanneer het product “hufter proof” dient te zijn. Door de duurzame materialen en stevige afwerking kunnen deze modellen vrijwel alles aan.

Nu de juiste keuze maken.

Het is niet altijd even makkelijk als u een professionele tafeltennis tafel voor het eerst gaat kopen. Hieronder vindt u al onze professionele tafeltennistafels. Hierbij geldt, hoe hoger de kwaliteit, hoe duurzamer het product en hoe prettiger hij speelt. Het onderstel is een belangrijk punt van kwaliteit. De kwaliteit wordt hoger naarmate het onderstel zwaarder en steviger is afgewerkt. De dikte van het blad is medeverantwoordelijk voor de speelkwaliteit. Bij een dikker blad stuitert de bal beter en is het spel dus extra leuk en spannend. Verder kunt u kijken of u wilt dat de tafel opklapbaar en verrijdbaar is of dat u juist wilt dat hij vast staat met bijvoorbeeld een stalen of een betonnen tennistafel. Hierboven kunt u hieruit een keuze maken. U kunt de levensduur verlengen door hem van buitenaf te beschermen met een afdekhoes. Een tafel voor binnen kan men ook afdekken met een beschermhoes, dan blijft het product stof vrij en schoon voor het volgende balspel. De indoor modellen kunnen echter niet buiten blijven staan, een afdekhoes zal hier dan ook geen verandering in brengen.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-20 van 77

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-72i Indoor Groen
 2. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-73i Indoor Blauw
 3. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-73i Indoor Grijs
 4. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 2200 indoor Groen
 5. Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 2200 indoor Blauw
 6. SPONETA Tafeltennis tafel SchoolLine S5-72i Indoor Groen
 7. SPONETA Tafeltennis tafel SchoolLine S5-73i Indoor Blauw
 8. SPONETA Tafeltennis tafel ProfiLine Standaard compact S7-22 Indoor Groen
  543,99
  499,-
 9. SPONETA Tafeltennis tafel ProfiLine Standaard compact S7-23 Indoor Blauw
  543,99
  499,-
 10. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-72e Outdoor Groen
 11. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-73e Outdoor Blauw
 12. SPONETA Tafeltennis tafel ActiveLine S6-13i Indoor Blauw
 13. SPONETA Tafeltennis tafel ExpertLine S4-73e Outdoor Grijs
 14. Heemskerk Tafeltennistafel Novi 2000 Transport indoor Groen
 15. Heemskerk Tafeltennistafel Novi 2000 Transport indoor Blauw
 16. SPONETA Tafeltennis tafel SchoolLine S5-72e Outdoor Groen
 17. SPONETA Tafeltennis tafel SchoolLine S5-73e Outdoor Blauw
 18. Gepersonaliseerde Heemskerk Tafeltennistafel Rol Compact 1800 indoor Groen
 19. Cornilleau Tafeltennis Tafel Competition 540 ITTF Indoor Blauw
  658,95
  598,99
 20. SPONETA Tafeltennis tafel ProfiLine Allround compact S 7-63i Indoor Blauw

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-20 van 77

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4